Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
9/9

Cazan Woody Carbon M 23 kW

HOTH23M
Hover on image to enlarge
in stoc
2.995,00 
Atentie! Va rugam solicitati valabilitatea preturilor afisate!
Pune o întrebare
:
+
BrandWOODY

Randamentul cazanului Woody Carbon M 23 kW este 84%, și este fabricat din tablă de oțel de 5 mm.

Cazan pentru încălzire cu apă caldă în sistem gravitațional sau cu pompă de recirculare, cu funcționare pe lemn uscat, bricheți, cărbune, tocătură lemnoasă, resturi și deșeuri vegetale, forestiere, silvice, agricole. 

Descriere

Ușa de încărcare și de curățare formează un ansamblu iar schimbătorul de căldură (drumurile de fum) sunt acoperite de o clapetă mobilă, care se va îndepărta în cazul în care se dorește curățarea schimbătorului de căldură și a racordului la cos. Racordul la cos este situat în partea posterioară a cazanului.

Cazanul este destinat utilizării în sisteme de încălzire centrală cu apă caldă, cu circuit gravitațional sau forțat, în principal pentru sisteme deschise. Cazanul poate fi utilizat și în sisteme închise, cu respectarea normativelor tehnice relevante referitoare la echiparea cazanului cu sisteme de siguranță la supra-încalzire și suprapresiune.

Corpul cazanului este construcție sudată-îndoită, din tabla de oțel de grosime 4-5 mm. Camera de ardere și schimbătorul de caldură gaze de ardere/agent termic sunt realizate din tablă de oțel cu grosimea de 5 mm, iar pereții exteriori ai spațiului de agent termic din tablă de oțel de 4 mm. Toate elementele cazanului în contact cu flacără sau gaze de ardere sunt răcite cu agentul termic în partea opusă. Prin arderea controlată a combustibilului solid se formează în cazan un mediu coroziv, motiv pentru care schimbătorul de căldură este confecționat din tablă de oțel de 5 mm, astfel asigurându-se o durată de viață mai ridicată. Spațiul de apă este format din spațiul dintre plăcile interioare ce înconjură focarul, cuprinzând și partea interioară a plăcilor drumurilor de fum.

În partea inferioară, focarul este delimitat de un grătar din fontă, cu mărimile: 290*310mm.

Sub grilaj este situat cenușarul format dintr-o cutie, destinat colectării cenușei și zgurei formate în timpul arderii.

În partea frontală sunt situate ușile prin intermediul cărora se poate alimenta cu combustibilul și se poate aprinde. Cu acesta, se asigură aerul primar și secundar, respectiv se poate curăța interiorul cazanului.

Cazanul este izolat termic.

Putere maxima (kW)23
Dimensiuni usa de incarcare (mm)340×340
Randament (%)84
Racord tur/retur2″
Racord la cos de fum (mm)150
Dimensiuni (IxLxA)(mm)1100x530x550
Volum apa (litri)45
Presiune maxima de lucru (bar)2,5
Temperatura maxima de lucru (grade C)90
Temperatură minimă de retur (grade C)50
Presiune de proba (bar)4
Lungime max. combustibil400 mm

 


Caracteristici

Brand
:
WOODY
Produse similare