Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
9/9

   De la o afacere de familie, cu experienta în domeniul comercializării produselor pentru încălzirea locuintelor, la un business actual și contemporan, povestea este lunga.
Trecuți prin crize economice și sanitare, am răzbit prin profesionalism și seriozitate. Cei peste 20 de ani de practica într-un domeniu în continua schimbare, ne-au ajutat sa ne deprindem cu abilități noi pentru a satisface cât mai bine nevoile clientului nostru.


   Acum, într-o echipa reinventata, tânăra și dinamica, prin parteneriate de înaltă valoare, am decis sa ieșim din ceea ce ieri era normalitatea palpabila, în ceea ce azi este o  realitate virtuala...on-line-ul.


   Venim în întâmpinarea consumatorilor cu branduri de renume, servind mai mult decât materiale necesare pentru încălzirea, răcirea și ventilarea locuinței, ori utilarea băilor și a bucătăriilor într-un stil modern sau clasic; Oferim sprijin tehnic, asistenta în vânzare, seriozitate în aplicarea soluțiilor conform celor mai sofisticate cereri.


   Ne mândrim cu asocieri cu branduri precum: Vaillant, Ferroli, Motan, Herz, Frankische, Purmo, acestea fiind doar o mica parte din paleta de mărci de renume din catalogul nostru.
Cautam mereu sa anticipam mișcările pieței și sa fim relevanți celor ce, din 2021 ne vor calca si pragul...virtual.